Arenales del Sol, Elx

190 000

Genomsnittligt pris i Elx: 288.075 €
2
2
46 m²
80 m²

Serneholt Estate presenterar stolt denna nyproduktion i hjärtat av Arenales del Sol. Här bor du nära den vackra Playa Carabassi och på baksidan av din lägenhet hittar du en fantastisk naturpark där du kan cykla eller ta en promenad bara för att njuta av detta stora grönområde.

Den här nyproduktionen har sex våningar där lägenheterna på översta våningen får en stor takterrass. Alla de andra lägenheterna har lyxen att även de få en mycket stor balkong eller terrass på bottenvåningen. Det är byggt i en mycket modern stil med en gyllene glans. Det är lägenheter med två eller tre sovrum, ett till två badrum.

Denna specifika lägenhet ligger på bottenvåningen och du välkomnas till ett ljust och öppet kök ett vardagsrum med stora fönster mot terrassen och trädgården. Du har två sovrum och två badrum, ett av badrummen ligger en suite till ena sovrummet. Ute på din stora terrass finns tillräckligt med utrymme för både utomhuskök och loungemöbler.

Priser från 180.000-275.000 euro (+ moms)

Kontakta oss idag för mer information.

Close to Sea/Beach
Lägenhet
Ref: 361-01176P

Vill du veta mer?


  Kontakta oss

  Loading...

   Beräknad lånekostnad

   € / månad*

   *Driftkostnader tillkommer

   Din ålder:

   Specificera din ålder. Amortering beräknas över 30 år eller antalet återstående år till din 70-årsdag.   Beräkna amortering

   Pris:

   Handpenning (min 20 %):

   Ränta:

   Fakta

   • Near Amenities
   • Transport Near
   • Mountain View
   • Close to Sea/Beach
   • Stadsutsikt
   1
    Fler filterVisa BostadFiltrera sökning
   • Nollställ