Murcia

99 000

Genomsnittligt pris i Murcia: 747.457 €
2
1
67 m²

Varmt välkommen till Terrazas de la Torre Golf och denna välplanerade uppgraderade gavellägenhet byggd 2018 med en stor terrass på 18,5 kvm i trevligt solläge och med utsikt över golfbanan Saurines (designad av kända Jack Nicklaus). Detta är perfekt för dig som trivs i ett lugnt område med närhet till en välskött golfbana och naturen. På det gemensamma området finns flera trevliga pooler, 450 m till välsorterad minilivs, det finns även en gemensam takterrass och egen parkering finns samt p-platser för gäster. FIber finns indraget. Området bevakas med 24 timmar om dygnet.

Fördelat på ca 67 kvm finns två sovrum, ett badrum samt vardagsrum och kök i delvis öppen planlösning. Lägenheten har en genomgående ljus känsla och lättmöblerade ytor.

Vardagsrummet har en inbjudande känsla och det finns gott om plats för soffa, tv-möbel och matplats för fyra personer. Från vardagsrummet öppnar skjutdörrar upp mot den privata terrassen i trevligt läge och med en fin utsikt, här finns det gott om plats för loungemöbler.

Köket ligger i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet, det skiljs av via en smidig bardisk. Köket är yteffektivt och har goda förvaringsmöjligheter bakom den vita skåpsexteriören. Ett långsmalt fönster ger ett fint ljusinsläpp och arbetsljus.

Två rymliga sovrum, det ena är idag inrett med en dubbelsäng och sängbord medan det andra har två enkelsängar och ett sängbord. Båda rummen har rogivande lägen och behagliga ljusflöden.

Badrummet är stilrent, har en sober färgsättning och utrustat med toalett, handfat med kommod och dusch med glasvägg. Helkaklade väggar samt klinker med golvvärme.

Kontakta oss redan idag!

Front Line GolfGolfview
Lägenhet
Ref: 361-03370P

Vill du veta mer?

  Loading...

   Beräknad lånekostnad

   € / månad*

   *Driftkostnader tillkommer

   Din ålder:

   Specificera din ålder. Amortering beräknas över 30 år eller antalet återstående år till din 70-årsdag.   Beräkna amortering

   Pris:

   Handpenning (min 20 %):

   Ränta:

   Fakta

   • Front Line Golf
   • Airconditioning
   • Utmärkt skick
   • Inom golf resort
   • Golfview
   • Security Service24h
   2
   Din mäklare för denna bostad

   Gustav Keding

   +34 640 138 847 gustav@serneholtestate.com
   Svenska / Engelska
    Fler filterVisa BostadFiltrera sökning
   • Nollställ