Back to description

Takvåning
La Quinta, Benahavís

Alla bilder
ref: 361-06488P

Takvåning
La Quinta, Benahavís

920.000
3 Sovrum
2 Badrum
Area: 82 m²
Pool
Terrass: 118 m²

Om fastigheten

Upplev ett oöverträffat boende i denna utsökt utformade takvåning med 3 sovrum och 2 badrum, som spänner över en generös 82 kvadratmeter, kompletterad med en anmärkningsvärd 120 kvadratmeter stor terrass. I samma ögonblick som du kliver in i denna moderna tillflyktsort med öppen planlösning, kommer du att bli fängslad av det rikliga naturliga ljuset som faller genom hela vardagsrummet, tillsammans med fantastiska vyer som lovar att ta andan ur dig.
Fastigheten har ett skräddarsytt kök, ett mästerverk av designkonstnärskap med en unik rund ö och förstklassiga Bertazzoni-apparater. Konsekventa designelement flödar genom hela bostaden med harmoniserande 60×60 beige porslinsplattor som pryder golv, badrumsväggar och utomhusområden. Snygga svarta detaljer och takfönster i båda badrummen ger en sofistikerad modern stil, vilket säkerställer en livsstil av lyx badad i solsken.
Den nedre terrassen, perfekt för att njuta av morgon- och middagssolen, är möblerad med ett matbord och gott om förvaringsutrymme, tillsammans med ett praktiskt tvättrum. När du går upp till takterrassen hittar du den perfekta platsen att frossa i solen hela dagen lång. Frisk upp dig under utomhusduschen, varva ner på det upphöjda soldäcket, eller tillbringa dina kvällar värmda vid det skräddarsydda eldbordet eller förbered en festmåltid i utomhusköket och grillplatsen.
Handgjorda snickerier, köksskåp, garderober och badrumsinredningar är vackert utförda i rik valnöt, medan golvet genomgående glittrar av artens 60×60 beige porslinsplattor. Bänkskivorna i köket och badrummet lyser i robust italienskt Calacatta-porslin, vilket tillför ytterligare en touch av lyx till denna framstående bostad.
Bertazzoni-apparater med full touch-skärmar lyfter fastigheten ytterligare, liksom de eleganta mattsvarta ljusbrytarna, dörrhandtagen och kranarna. Körsbäret på toppen av denna exceptionella takvåning är utan tvekan den fantastiska havsutsikten den befaller.
Pricken över i? En utomhusdusch, solstolar, utekök och en loungesoffa med eldbord, allt designat för att göra dina utomhusstunder lika överseende som dina inomhus. Denna takvåning erbjuder inte bara ett hem, den lovar en livsstil oöverträffad.

Kontakt

säljansvarig

Josefin Hamrin

+34 613 415 966
josefin@serneholtestate.com
Språk: svenska│engelska

  Fakta

  • Privat terass
  • Bekvämligheter nära
  • Close to Shops
  • Luftkonditionering
  • Solarium
  • Fullt möblerad
  • Havsutsikt
  • Golfview
  • Recently renovated refurbished
  • Nära golfbanor
  • Panoramavy

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: