Back to description

Villa
Marbella Este, Marbella

All images
ref: 361-04772P

Villa
Marbella Este, Marbella

4.300.000
8 Sovrum
7 Badrum
Area: 694 m²
Pool
Tomt: 1945 m²

Om fastigheten

EN VERKLIGEN UNIK EGENDOM vid STRAND… MED WOW-FAKTORN
Beläget på det nationella monumentet Artola sanddyner och stranden i östra Marbella, är denna lyxiga sanddynfront perfekt för dem som gillar natur och avskildhet men ändå har tillgång till stranden i frontlinjen och nära till staden såväl som alla bekvämligheter. Den vackra och rikligt inredda villan är totalrenoverad till hög standard och stänker i solljus och stil. Den har förvandlats till en vacker villa i modern stil och erbjuder lugnet i naturens omgivningar.
Tomten på 1945m2 börjar med en uppfart som enkelt rymmer 4 bilar. Garaget har nyligen renoverats och även om det för närvarande har en tvättstuga och ett spelrum, har det utrustats med golvvärme, luftkonditionering, WiFi, TV-anslutningar och golvuttag som gör att det enkelt kan förvandlas till; en lägenhet, ett kontor, musikstudio, biorum, yogastudio, gym mm.
När du väl går in genom den stora trädörren till villan, kommer du direkt att uppleva den sanna pärlan i denna fastighet … en central innergård, med ett vackert saman träbord med och en öppen spis utomhus, allt för att föra dina vänner och familj tillsammans för att skapa dessa speciella minnen året runt.
Bottenvåningen i villan är designad kring denna innergård; erbjuder en öppen lounge med öppen spis, matplats och ett mycket stort kök med öppen planlösning med en ö för att uppmuntra familjens måltider och långa samtal. En separat salong erbjuder ett område för avkoppling, tillsammans med 3 lyxiga dubbelrum med badrum en-suite.
Den övre våningen innehåller master bedroom med badrum en-suite, en terrass med otrolig utsikt över sanddynerna till havet, samt ett extra gästrum med badrum en-suite, privat terrass och utsikt över havet. Från bottenvåningen finns en andra privat trappa som leder till ytterligare ett sovrum med badrum en-suite; det mysiga tornrummet, med vacker utsikt över havet, bergen och trädgården.
Separat från huvudvillan finns även en personallägenhet med 2 sovrum, en salong/pentry och badrum, som också är ombyggd till högsta standard.
Trädgården är öppen och luftig, men ändå med fullständig avskildhet för sina nya ägare. Det finns en stor, uppvärmd pool med stora soliga terrasser, en gräsyta och mysiga sittplatser. Denna fastighet har byggts till hög standard med stora fönster som bjuder in naturligt ljus i alla rum. Beläget bara 250 meter från Marbellas bästa stränder med kristallklart vatten och fantastiska "chiringuitos"-restauranger vid stranden. Resultatet träffar den perfekta balansen av ren men ändå mjuk, raffinerad men ändå välkomnande; en exklusiv villa som andas lyx samtidigt som man förstår vikten av både bekväma hemtrevliga inslag och privata utrymmen. En sann pärla som måste ses för att bli fullt uppskattad.
Andra funktioner:
– en stor bastu har underbar utsikt över trädgården
– en separat personallägenhet med salong, pentry, 2 sovrum och badrum
– Köket har 4 ugnar, 2 diskmaskiner, ett vinkylskåp, ismaskin: Mieles vitvaror
– larm och kamerasystem
– Golvvärme genomgående, med individuell temperaturkontroll i varje rum.
– Varm/kall luftkonditionering i hela villan
– tvättstuga med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare: Mieles vitvaror
– Höga hyresintäkter med meritlista, därför också intressant för investerare
– minskade vattenräkningar på grund av egen brunn
Artola Baja är ett eftertraktat bostadsområde, bara 25 minuter från flygplatsen och den vackra staden Malaga och 10 minuter från Marbellas vackra gamla stad. Nikki Beach, Don Carlos Hotel, Cabopinos hamn, Dunes of Artola och Elviria ligger alla inom gångavstånd.
Playa de Artola – Cabopino anses vara de bästa stränderna på Costa del Sol. Dess nya träpromenad korsar de naturliga sanddynerna och är anslutna till Senda Litoral (160 km kustväg i Malaga). Detta sällsynta område av landskapet; prickade med magnifika tallar och delikat naturlig vegetation som havsnarcisser och enar är verkligen speciellt.
Playa de Cabopino flaggar med Blå Flagg 2018, en utmärkelse som ges av European Foundation for Environmental Education enligt kvalitetskriterier inom fyra områden: miljöutbildning och information, vattenkvalitet, miljöledning, säkerhet och tjänster.

Kontakt

säljansvarig

Filippa Grundstedt

+34 651 01 56 83
filippa@serneholtestate.com
Språk: svenska│engelska

  Fakta

  • Privat terass
  • Nära till butiker
  • Nära till staden
  • Nära hamn
  • Nära till skolor
  • Delvis havsutsikt
  • Under floor heating
  • Internet wifi
  • Inbyggda garderober
  • Trädgårdsutsikt
  • Strandsidan
  • Bekvämligheter nära
  • Airconditioning
  • Golvvärme (badrum)
  • Fullt utrustat kök
  • Fire place
  • Marmorgolv
  • Jacuzzi
  • Close to Sea/Beach
  • Bastu

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: