Serneholt Estate Fastighetsmäklare i Spanien

Quality Homes in Spain –
Serneholt Estate

sök via karta
Kanarieöarna
Costa de la Luz
Costa del Sol
Costa Cálida
Costa Blanca
Balearic Islands

Din mäklare i Costa del Sol, Costa Blanca, Mallorca, Gran Canaria och Teneriffa

Vi är en mäklarebyrå i Spanien med kontor längs Costa del Sol, Costa Blanca, Gran Canaria, Teneriffa och Mallorca. Oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad så kan du vara trygg med att vi kommer att guida dig genom samtliga steg i processen. Serneholt Estate är en välkänd mäklare i Spanien och har ett rykte om att alltid sätta kunden i första hand, och vi kommer att sträva efter att ständigt göra så.

Besök oss på Fastighetsmässan Köpa hus utomlands i Stockholm

Den 12-13 oktober, från kl. 10.00 till 17.00, deltar vi i Stockholms fastighetsmässa med vårt erfarna team som är här för att hjälpa dig. Vi hoppas att vi ses där!

Nytt franchisekontor på Mallorca

Den nya franchisen på Mallorca kommer att ledas av Jani och Susanne, ett dynamiskt par med omfattande affärserfarenhet och en djup passion för fastigheter. Paret flyttade från Sverige till Mallorca hösten 2016 med sina två små barn och har sedan dess engagerat sig i det lokala samhället, vilket har gett dem ovärderlig insikt i den lokala kulturen och gemenskapen.

Estepona
Villa
Denna stora villa / Finca har en fantastisk utsikt över havet. Det ligger på landsbygden men fortfarande bara några minuters bilresa till stranden och Estepona stad. Det är asfalterad väg hela vägen och ligger i ett mycket lugnt område där du kan njuta av att bo i naturen och samtidigt som det är mycket nära all service som restauranger, barer och köpcentrum. Huset är byggt som ett enplans hus (en våning) och är mycket rymlig med högt snedtak av trä och massor av fina träbalkar.
4 Sovrum | 3 badrum | 317 m²
Price: 932.000 €
Estepona
Duplex takvåning
2 Sovrum | 2 badrum | 124 m²
Price: 599.000 €
Marbella
Villa
Under uppförande en lyxig villa som vetter mot sydväst i den prestigefyllda urbaniseringen Elviria och består av 4 sovrum, varav 3 har omklädningsrum och eget badrum. Det finns totalt 4 badrum och en gästtoalett, samt ett 35 m2 stort gym, en hiss, terrasser, en infinitypool, etc. När man går in i villan i en stor hall finns en hiss ansluten till alla våningsplan. Bottenvåningen har ett 100 m2 stort vardagsrum med höga fönsterpartier med ett modernt öppet kök.
4 Sovrum | 4 badrum | 400 m²
Price: 2.200.000 €
Marbella
Villa
Den mest exceptionella nya utvecklingen, Vilas12, pågår för närvarande på Marbellas legendariska Golden Mile. Med det mest exklusiva läget, sublim design och bara 12 fastigheter är denna utveckling helt enkelt makalös. Som man kan förvänta sig för den ultimata lyxvillan på Marbellas mest eftertraktade plats såldes detta toppmoderna projekt ut på några dagar.
4 Sovrum | 5 badrum | 693 m²
Price: 7.200.000 €
Marbella
Lägenhet
Kom och upptäck denna mysiga 3-rumslägenhet belägen i en urbanisering nära havet i Puerto Banús Vi ger dig en fantastisk möjlighet att etablera ett semesteruthyrningsföretag. Belägen i ett gated community med säkerhet, är denna lägenhet i hjärtat av nöje och underhållning, bara några minuters promenad från stranden i Puerto Banús. Du kan njuta av lyxiga butiker, restauranger, barer, nattklubbar och strandbarer utan att behöva ta bilen.
3 Sovrum | 2 badrum | 91 m²
Price: 520.000 €
Fuengirola
Marklägenhet
2 Sovrum | 2 badrum | 64.05 m²
Price: 308.300 €

Kundrecensioner

English Speaking Real Estate Agent Spain

Vi förverkligar drömmar

Oavsett om du ska köpa eller sälja en bostad är det viktigt att veta att du är i trygga händer – låt oss vara din trygga rådgivare. Du är alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta ditt drömboende, vi har tillgång till ett brett utbud av bostäder som passar alla plånböcker.

Populära bostäder