Nyproduktion

Grape Town Villas

Inbäddat i den pittoreska staden Hondón de las Nieves, Alicante, erbjuder Grape Town Villas en exklusiv samling lyxiga villor. Denna nya utveckling är utformad för att ge invånarna en lugn och sofistikerad boendeupplevelse, omgiven av regionens naturliga skönhet. Villorna är strategiskt belägna för att erbjuda fantastisk utsikt över bergen och enkel tillgång till närliggande bekvämligheter, vilket garanterar en perfekt blandning av lugn och bekvämlighet.

Varje villa är omsorgsfullt utformad enligt högsta standard och har modern arkitektonisk design som sömlöst integreras med det omgivande landskapet. Fastigheterna har rymliga interiörer med vardagsrum med öppen planlösning, stora fönster som översvämmar rummen med naturligt ljus och högkvalitativa ytbehandlingar överallt. Den genomtänkta layouten säkerställer att varje hörn av villan utnyttjas för att ge maximal komfort och funktionalitet.

Invånarna i Grape Town Villas kommer att njuta av en rad premiumfunktioner som förbättrar deras livsstil. Här finns vackert anlagda trädgårdar, privata pooler och gott om utomhusutrymmen som är perfekta för avkoppling och underhållning. Dessutom gör närheten till lokala bekvämligheter som butiker, restauranger och fritidsanläggningar det dagliga livet bekvämt och roligt.

Grape Town Villas är mer än bara en plats att bo på; det är en fristad där man kan fly från stadslivets liv och rörelse och fördjupa sig i lugnet i naturen. Med sitt förstklassiga läge, lyxiga funktioner och hisnande utsikt erbjuder denna utveckling en oöverträffad levande upplevelse i hjärtat av Alicantes fantastiska landsbygd.

352.500 - 371.500

Ref: 361-00452G

Vill du veta mer?


    Kontakta oss

    Loading...

    Funktioner

    • Bekvämligheter nära
    • Mountain Views