Kontor Teneriffa

Serneholt Estate – Mäklare Teneriffa

Teneriffa, ön som de flesta förmodligen associerar med fantastiska stränder och ett pulserande nattliv, har så mycket mer att erbjuda. Den stoltserar med ett varierat landskap, från frodiga skogar till vulkaniska berg, och tilltalar både äventyrare och de som söker avkoppling. Efterfrågan på fastigheter förblir mycket hög trots stigande priser, vilket gör den till en eftertraktad destination för både boende och investerare.

Besök oss

Kontakta oss

Ditt team på Teneriffa

Svenska │ Engelska │ Spanska

Spanska │ Engelska

Nya bostäder på Teneriffa

Serneholt Estate – Mäklare Teneriffa

Teneriffa: En eftertraktad öparadis med fantastiska stränder, livligt nattliv och varierande landskap.

Teneriffa, den största av Spaniens Kanarieöar, är känd för sina fantastiska stränder och sitt livliga nattliv. Denna idylliska ö erbjuder mycket mer än sol och sand. Teneriffa har ett varierat landskap som inkluderar frodiga skogar, dramatiska vulkaniska berg och charmiga kustbyar. Detta gör den till en perfekt destination för både äventyrare och de som söker avkoppling.

Oavsett om du utforskar det surrealistiska landskapet i Teide nationalpark, kopplar av på de gyllene sandstränderna i Playa de las Américas eller njuter av det lokala köket i en pittoresk kuststad, så lovar Teneriffa en oförglömlig upplevelse. Öns unika blandning av naturskönhet och kulturell rikedom lockar besökare från hela världen.

Efterfrågan på fastigheter i Teneriffa förblir exceptionellt hög trots stigande priser. Detta tropiska paradis fortsätter att vara en eftertraktad destination för både boende och investerare, med en lukrativ fastighetsmarknad och en enastående livskvalitet. Upptäck varför Teneriffa är mer än bara en semesterort – det är en plats du vill kalla hem.