Back to description

Lägenhet
Tauro-Playa del Cura, Mogan

Alla bilder
ref: 361-06064P

Lägenhet
Tauro-Playa del Cura, Mogan

159.000
1 Sovrum
1 Badrum
Area: 50 m²
Pool

Om fastigheten

Beläget i den fridfulla och soliga södra Gran Canaria, garanterar vår helrenoverade lägenhet en lugn tillflyktsort. Designad för att öka både nöje och komfort under din tid på Gran Canaria, denna fullt utrustade lägenhet ligger bara 5 minuters promenad från stranden. Det erbjuder också tillgång till en uppvärmd gemensam pool med duschar och en bekväm toalett, som nås direkt från den gemensamma trappan.

När du kliver in i lägenheten möts du omedelbart av en härlig strandatmosfär. Till vänster hittar du det speciella dubbelrum, medan det kompletta badrummet med dusch och tvättmaskin väntar till höger. När du går framåt kommer du in i vardagsrummet/matsalen, som har en dubbel bäddsoffa och ett kök utrustat med en keramikhäll. Men lägenhetens verkliga pärla ligger i dess vidsträckta balkong, som erbjuder otrolig panoramautsikt över Tauro Anfi Championship Golf Course, Tauro Beach och den fantastiska horisonten. Platero är utan tvekan välsignad med några av de mest fängslande solnedgångarna, som du kan njuta av antingen på stranden eller från din egen privata balkong.

Fastigheten utstrålar en anmärkningsvärd charm, tack vare dess strandinspirerade färger på väggar, golv och dekorationer, vilket skapar en lugnande atmosfär. Med sitt fullt utrustade kök har du alla bekvämligheter till ditt förfogande.

För att ytterligare förbättra din upplevelse har vi installerat en ny ytterdörr och tvåglasfönster i sovrummet, med dubbla skjutbara glasdörrar som öppnar mot balkongen. Detta gör att du kan njuta av den hisnande utsikten från både köket och vardagsrummet.

På Platero kan du varva ner helt genom att ta ett dopp i den uppvärmda poolen eller använda den gemensamma grillplatsen för trevliga sammankomster.

Parkering är exklusivt reserverad för boende, vilket säkerställer att du aldrig kommer att stöta på några problem med att hitta en plats.

Kontakt

säljansvarig

Fredrik Serneholt

+34 661 068 220
fredrik@serneholtestate.com
Språk: svenska, engelska

  Fakta

  • Luftkonditionering
  • Internet wifi
  • Havsutsikt
  • Fullt utrustat kök
  • Inbyggda garderober
  • Bra skick
  • Marmorgolv
  • Uppvärmd pool
  • Trädgårdsutsikt
  • Nära golfbanor

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: