Back to description

Tomt
Marbella Golden Mile, Marbella

Alla bilder
ref: 361-04931P

Tomt
Marbella Golden Mile, Marbella

1.808.000
Tomt: 1808 m²

Om fastigheten

Letar du efter en verkligt exklusiv tomt i en av de bästa och mest prestigefyllda platserna i södra Medelhavet? Missa inte denna utmärkta investeringsmöjlighet och en anmärkningsvärd plats att bygga ditt hus!
Omgiven av fantastiskt medelhavslandskap med berg i bakgrunden, ligger en fantastisk tomt på 1 808 m² i ett av de mest lugna och fridfulla områdena på den världsberömda Golden Mile. Bland fördelarna med landet är den oförglömliga hisnande panoramautsikten över Medelhavet hela vägen till legendariska Hercules-pelare som bevakar Gibraltarsundet, och den idylliska, bildsköna andalusiska omgivningen med vitkalkade hus med terrakottatakpannor, stora badplatser pooler och välskötta subtropiska trädgårdar. Föreställ dig bara, från ditt nya hus kommer du att kunna se kustlinjerna på två kontinenter – Europa och Afrika, med Rif-bergen i Marocko, såväl som den magnifika symbolen för Marbella La Concha-berget, som är ansvarigt för mikroklimatet i område.

Urbanisationen som heter Rocio de Nagüeles är vacker, väletablerad och elegant. Det är oupplösligt förknippat med Marbellas glamorösa förflutna. Två ikoniska hotell som sätter Marbella på kartan som en glamorös resort, Marbella Club och Puente Romano, kommer båda att vara mycket nära ditt nya hus och erbjuda dig alla deras exklusiva tjänster och lyxiga bekvämligheter. På mycket kort avstånd hittar du också trendiga barer, härliga caféer, tapasbarer, finaste restauranger, inklusive de med Michelin-stjärnor. Internationella skolor, affärscentra, hälsokliniker, sandstränder, strand- och nattklubbar, fashionabla designerbutiker, välskötta golfbanor, allt är bokstavligen några minuter bort. Det har enkel tillgång till huvudvägen och närhet till allt det bästa södra Spanien kan erbjuda, chic och lyx i Puerto Banús, charmen i Marbellas gamla stadskärna, den naturliga skönheten i Sierra Blanca och La Concha-berget.

Idealisk för personer med fasta smakpreferenser, som söker yttersta komfort och exceptionell kvalitet på ett stressfritt liv.

Nagüeles är ett av de mest etablerade och eftertraktade bostadsområdena i Marbella. Nagüeles ligger strax ovanför Golden Mile, bredvid Sierra Blanca. Området består huvudsakligen av villor belägna på stora tomter, men på senare år har en del nybyggnationer av lägenhetskomplex och radhus byggts i området.

Kontakt

säljansvarig

Lars Andersson

+34 605 304 171
lars@serneholtestate.com
Språk: svenska│engelska

  Fakta

  • Close to Shops
  • Close to Town
  • Close to Port
  • Close to Schools
  • Havsutsikt
  • Bergsutsikt
  • Trädgårdsutsikt
  • Close to Sea beach
  • Nära golfbanor
  • Panoramavy

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: