Back to description

Parhus
Marbella Este, Marbella

Alla bilder
ref: 361-07703P

Parhus
Marbella Este, Marbella

899.000
3 Sovrum
3 Badrum
Area: 280 m²
Pool
Terrass: 325 m²
Tomt: 238 m²

Om fastigheten

Denna charmiga bostad i urbaniseringen Bellavista, östra delen av staden Marbella, helt renoverad med material av utmärkt kvalitet, erbjuder en genomtänkt designad layout över tre nivåer som kombinerar elegans och funktionalitet.

Grundvåningen i detta vackra hem har en attraktiv ingång veranda som leder till en välkomnande hall-vestibule. Denna nivå rymmer också ett ljust vardagsrum, en bekväm gästtoalett, rymligt och modernt kök med ett angränsande fullt utrustat verktygsrum med tillgång till den mysiga verandan med grill och privat pool. Dessutom, en vacker uteplats och en elegant trappa som leder till andra våningen komplett denna nivå, lägga en touch av stil och funktionalitet.

Den första våningen har tre väl upplysta sovrum, inklusive en walk-in garderob i sovrummet. En rymlig hall, två oklanderliga badrum och en härlig terrass ger komfort och elegans i varje hörn.

Dessutom innehåller fastigheten en rymlig källare med ett gym för att hålla sig i form, en hemmabio för familjeunderhållning och ett lyxigt turkiskt bad för stunder av avkoppling och välbefinnande. Förutom ett rymligt privat garage, perfekt för att skydda dina fordon, har fastighetens yttre område också en vacker uteplats och en charmig privat pool, vilket skapar en lugn och naturlig atmosfär som kompletterar hemmets inredning perfekt.

Detta är ett utsökt renoverat familjehem med underbar smak, bekvämt beläget inom gångavstånd från centrum av Marbella och stranden.

Kontakt

säljansvarig

Daniel Mendoza

+34 744 726 077
daniel@serneholtestate.com
Språk: spanska, catalán, engelska

  Fakta

  • Takvärmesystem
  • Luftkonditionering
  • Utmärkt skick
  • Recently renovated refurbished

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: