Back to description

Radhus
Los Boliches, Fuengirola

Alla bilder
ref: 361-07697P

Radhus
Los Boliches, Fuengirola

425.000
3 Sovrum
3 Badrum
Area: 167 m²
Terrass: 50 m²
Tomt: 657 m²

Om fastigheten

Perfekt beläget bara några steg från stränderna och den bekväma tågstationen, erbjuder detta hem den perfekta kombinationen av stil, komfort och bekvämlighet.

När du kommer in kommer du genast att märka det överflöd av naturligt ljus som översvämmar de rymliga interiörerna. Denna smakfullt renoverade egendom består av en mysig bottenvåning med ett öppet vardagsrum, ett modernt kök och en separat gästtoalett. Flödet mellan dessa områden skapar en perfekt plats för både avkoppling och underhållning.
Utanför erbjuder fastigheten en charmig framsida och en bakre uteplats, där du kan njuta av solen hela dagen. Ett bekvämt garage med automatisk dörr och ett separat tvätt-/träningsområde ger ytterligare funktionalitet till detta redan anmärkningsvärda hem.
Det som skiljer detta moderna radhus åt är dess engagemang för hållbarhet, med solpaneler för miljövänlig vattenuppvärmning och en toppmodern luftkonditionering för uppvärmning och kylning i hela huset.
All denna komfort och bekvämlighet finns i hjärtat av Fuengirola, en livlig kuststad känd för sina vackra stränder, livliga atmosfär och rika kulturella arv. Med sitt utbud av restauranger, butiker och underhållningsalternativ erbjuder Fuengirola en spännande och givande livsstil för både boende och besökare.

Kontakt

säljansvarig

Marcela Amado

+34656405275
marcela@serneholtestate.com
Språk: spanska, engelska

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: