Back to description

Villa
Nueva Andalucía, Marbella

Alla bilder
ref: 361-08879P

Villa
Nueva Andalucía, Marbella

8.500.000
10 Sovrum
6 Badrum
Area: 1043 m²
Pool
Terrass: 533 m²
Tomt: 2089 m²

Om fastigheten

Denna avancerade fastighet är utformad för en kräsen ägare som verkligen förstår lyx. Det står ut bland även de bästa nya egenskaperna på marknaden med sin eleganta, toppmoderna design skräddarsydd för progressiva och snygga individer med konstnärliga känslor. Fastigheten har fantastiska arkitektoniska detaljer och lugn utsikt över den pittoreska omgivningen, med det majestätiska berget och legendariska La Concha ger en hisnande bakgrund.

Beläget på en 2,089 m2 tomt, spänner denna moderna herrgård 1,043 m2 och har avancerad teknik och lyxiga material. De mest exklusiva varumärkena garanterar högsta standard, kompletterad av en elegant arkitektonisk komposition som kombinerar konst, design, modern glam och tidlös skönhet. Transparenta balustrader, glasväggar och panoramadörrar skapar ett slående och elegant utseende, medan en ny palett av ädla vita och neutrala tillåter ljus att diffusa vackert i rummen.

Den magnifika villan erbjuder 11 lugna sovrum och 6 fantastiska badrum, var och en med lyxiga ovala fristående bad, termostatiska duschar och "hans" och "hennes" sänkor och fåfängligheter. Det öppna planen vardagsrummet innehåller en lounge, en eldstad salong perfekt för filmkvällar eller läsning, formella och informella matplatser, en bar och ett toppklassigt, anpassat fullt utrustat kök med premiumapparater. De utsökta levande, restauranger och underhållande områden ansluter sömlöst med 500 m2 täckta och soliga terrasser, vackert anlagda trädgårdar, utomhuslounger, ett solarium och chill-out och al fresco matplatser, inbjudande avkoppling och njutning av Medelhavet solnedgångar, yoga sessioner, ett glas vin eller en ikonisk kopp kaffe. Fastigheten har också en imponerande oändlighet pool med en kaskad och vattenfunktioner, och ett toppmodernt gym i källaren med ett fönster till poolen, som påminner om James Bond stil.

Förvänta dig bara det bästa från denna miljövänliga och energieffektiva fastighet, som kommer i utmärkt skick med ett hemautomatiseringssystem, golvvärme, luftkonditionering, hiss, dubbel glasering, monterade garderober, ett träklädningsrum med underbelysning och spegelvägg, en separat gästtoalett, sofistikerad energibesparande belysning, Jacuzzi, bastu, ett 4-bils garage och 4 ytterligare parkeringsplatser utanför.

Beläget i det exklusiva gated boutique-komplexet La Pera, är denna egenskap idealisk för att njuta av den världsberömda Medelhavslivsstilen. Det är några meter från Centro Plaza, inom en fem minuters promenad till stranden och lekplatsen för "Rich & Famous", Puerto Banús. Nueva Andalucía erbjuder något för alla, från de senaste modetrenderna i butiker för shopaholics till ett urval av golfbanor för entusiaster, ett kasino för spelare, gym för fitnessmissbrukare och trendiga strandklubbar för soldyrkare och vattensportentusiaster.

Det är perfekt för dem som vill njuta av internationell gastronomi, naturlig skönhet, integritet, säkerhet och en exceptionell livskvalitet i hjärtat av Medelhavet.

Kontakt

säljansvarig

Fredrik Almer

+34625110372
fredrik.almer@serneholtestate.com
Språk: svenska, engelska

    Fakta

    • Vardagsrum
    • Luftkonditionering
    • Fullt möblerad
    • Fullt utrustat kök
    • Bergsutsikt
    • Eldstad
    • Jacuzzi
    • Bastu
    • Under floor heating
    • Gebäudeautomatisierungssystem
    • Dubbelglas
    • Inbyggda garderober
    • Utmärkt skick
    • Hiss
    • Gäst-wc

      Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank



      Månadskostnad för lånet*

      € / månad

      * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

      Kontantinsats

      Begärt pris:

      Lån: