Back to description

Duplex takvåning
Nueva Andalucía, Marbella

Alla bilder
ref: 361-08880P

Duplex takvåning
Nueva Andalucía, Marbella

998.000
3 Sovrum
2 Badrum
Area: 187 m²
Pool
Terrass: 87 m²

Om fastigheten

Välkommen till Penthouse Lira, ett fantastiskt exempel på modern arkitektur som ligger i den uppskattade Urbanización Mirador del Rodeo i Nueva Andalucía, Marbella. Denna dubbla nivå takvåning, graced med deluxe bekvämligheter, omfattar 187 kvadratmeter byggt utrymme. Den har 108 kvadratmeter chic interiörer och en expansiv 87 kvadratmeter terrass, där invånarna kan njuta av hisnande utsikt över bergen. Utformad av en känd arkitekt och byggd av prestigefyllda utvecklare, har denna fastighet totalrenoverats början av 2024 och lovar en högkvalitativ levande upplevelse med top-tier fixturer och inredningar från uppskattade varumärken som Bosch.

Interiören av Penthouse Lira är eftertänksamt utformad för att ge både lyx och funktionalitet. Den har en öppen plan vardagsrum med en elegant kök ö, perfekt för underhållande gäster och familjesammankomster. Takvåningen innehåller tre välutrustade sovrum. Master suite erbjuder ett privat badrum, medan de andra två sovrummen delar ett välutrustat badrum, vilket garanterar komfort och bekvämlighet för alla invånare.

Lägga till sin lockelse, har takvåningen en terrass som inkluderar en takterrass solarium och en pool, vilket skapar en idealisk oas för avkoppling eller värdgäster. Terrassens grilluppsättning uppmuntrar utomhus mat under stjärnorna, sömlöst blandar lyx med praktiska.

Förutom sina privata bekvämligheter erbjuder Penthouse Lira boende tillgång till gemensamma funktioner inom Mirador del Rodeo. Detta utmärkta läge placerar det inom gångavstånd från Real Club de Padel, den största utomhus gym i närheten. Mistral Beach och Puerto Banús ligger också i närheten, vilket ger livliga atmosfärer och dagliga bekvämligheter. För familjer är skolor bara en sju minuters bilresa bort, medan butikerna bara är tre minuter med bil, och den vackra stranden är bara en fem minuters resa.

Säkerhet och integritet är avgörande på Penthouse Lira. Invånarna drar nytta av dedikerad underjordisk parkering och ett privat förvaringsrum nära deras fordon, vilket garanterar sinnesro. Samhället inkluderar också en gemensam pool, ytterligare förbättra bostadsförmåner.

Mirador del Rodeo själv är ett önskvärt område inom Nueva Andalucía, känd för sina avancerade bostadsfastigheter och väl underhållna samhällsinfrastruktur. Även om urbaniseringen inte är direkt intill stranden, är det bekvämt nära några av Marbellas finaste strandfläckar. Puerto Banús Beach och Playa Nueva Andalucía är en kort bilresa bort, vilket ger enkel tillgång till sandstränder och en livlig marina atmosfär.

En av höjdpunkterna att bo i Altos del Rodeo är närheten till toppklassiga golfbanor. Känd som "Golf Valley", Nueva Andalucía erbjuder boende tillgång till Aloha Golf Club, Los Naranjos Golf Club och Real Club de Golf Las Brisas. Dessa klubbar ger inte bara utmärkta golfmöjligheter utan har också matställen och värd sociala evenemang.

Matställen nära Altos del Rodeo varierar från fina restauranger till avslappnade matställen. Magna Café är känd för sin panoramautsikt och fantastiska internationella köket, medan El Rodeito Restaurant erbjuder traditionella spanska rätter i en mysig miljö. För en eklektisk matupplevelse med en livlig atmosfär är Mosh Fun Kitchen ett populärt val.

Shopping är ett annat anmärkningsvärt inslag i området. Medan Altos del Rodeo är främst bostadsområde, ger en kort resa till Puerto Banús tillgång till lyxiga shoppingupplevelser på El Corte Inglés och Marina Banús Shopping Center, tillsammans med många designbutiker.

Familjer som överväger denna stadsdel kommer att hitta välrenommerade internationella skolor i närheten. Aloha College erbjuder en brittisk stil utbildning, Laude San Pedro International College ger en mångsidig inlärningsmiljö med en bred läroplan, och Swans International School är känd för sina rigorösa akademiker och mångkulturell miljö.

Transport och anslutning är starka punkter i Nueva Andalucía. AP-7 motorväg korsning är i närheten, underlätta bekväma resor längs Costa del Sol kusten. Offentliga transportalternativ inkluderar vanliga lokala busstjänster som förbinder Altos del Rodeo med centrala Marbella, Puerto Banús och andra stadsdelar. Taxi- och riddelningstjänster som Uber och Bolt erbjuder ytterligare bekvämlighet.

Säkerhet är ett viktigt inslag i detta säkra område, med privata säkerhetstjänster patrullerar många av de lyxiga gated samhällen, vilket ger ökad sinnesro för invånarna. Samhällsatmosfären i Altos del Rodeo är en annan attraktiv aspekt. Regelbundna samhällshändelser, sociala klubbar och grannskapsförlovningar främjar en känsla av tillhörighet bland invånarna.

Sammanfattningsvis erbjuder Altos del Rodeo i Nueva Andalucía en lyxig och uppkopplad livsmiljö. Det erbjuder en balanserad livsstil med sina lugna bostadsområden, fin mat, pittoreska omgivningar och närhet till kulturella hotspots och naturlig skönhet.

Penthouse Lira förkroppsligar modernt boende på sin finaste. Med sitt strategiska läge, banbrytande design, avancerade bekvämligheter och eleganta detaljer, erbjuder det ett drömhem som tillgodoser både överdådiga livsstilsförhoppningar och praktiska behov. Från att överväga lugna bergsutsikter varje morgon för att delta i en elitgemenskap, kommer invånarna att upptäcka att Penthouse Mira överskrider fysiska attribut, vilket ger en djup känsla av tillhörighet och kvalitet levande.

Kontakt

säljansvarig

Fredrik Almer

+34625110372
fredrik.almer@serneholtestate.com
Språk: svenska, engelska

    Fakta

    • Förråd
    • Gym
    • Solarium
    • Close to Schools
    • Bergsutsikt
    • Inhägnat bostadsområde
    • Grill
    • Close to Sea beach
    • Panoramavy

      Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank



      Månadskostnad för lånet*

      € / månad

      * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

      Kontantinsats

      Begärt pris:

      Lån: