Back to description

Duplex takvåning
Marbella - Puerto Banus, Marbella

Alla bilder
ref: 361-08996P

Duplex takvåning
Marbella - Puerto Banus, Marbella

1.460.000
4 Sovrum
3 Badrum
Area: 208 m²
Pool
Terrass: 134 m²

Om fastigheten

Upptäck det bästa av kusten som bor i detta 3 sovrum, 3 badrum duplex takvåning, beläget i Jardines de Ventura del Mar. Med en solig, södra exponering visar fastigheten delvis havsutsikt och charmiga utsikt över bergen i norr. Bara 200 meter från havet representerar denna andalusiska bostad den eftertraktade livsstilen i Medelhavet.

Inbäddat i ett idealiskt läge, bara 5 minuters promenad från stranden och den pittoreska strandpromenaden som förbinder Puerto Banus och San Pedro, Jardines de Ventura del Mar erbjuder en rad bekvämligheter. Invånare har tillgång till frodiga trädgårdar, en gemenskap pool och ett fitnesscenter. Fastigheten inkluderar två säkra parkeringsplatser i ett underjordiskt garage, samt två lagringsutrymmen.

Vid ingången fungerar en smakfull accentvägg med en väggmålning som ett tyngdpunkt för det öppna vardags- och matplatsen, vilket ger rumsstrukturen och karaktären. Interiören har vita väggar och honung färgade marmorgolv med dekorativa steneffekter.

Golv till tak glidande dörrar översvämmas med naturligt ljus och ger tillgång till en balkong utrustad med återdragbara markiser. Inte minst, ett programmerbart bevattningssystem garanterar praktiskhet, medan mogen blomsterbädd med aloe vera bidrar både grönska och integritet.

Köket har rena, vita skåp, vita marmorbänkar och matchande splashbacks. Tillbehör kommer från Siemens, bland andra betrodda varumärken. En smart genomgång "bar" omgiven av draghållare möjliggör sömlös interaktion mellan kök och matplats.

Alla tre sovrum är generöst storlek och har inbyggda garderober och badrum. Ett extra rum, som för närvarande används som kontor, erbjuder flexibilitet som ett potentiellt fjärde sovrum. Badrummen har samma honungsfärgade marmor, krom accenter och dubbla sänkor med vita gitterskåp. Fastigheten har två badkar för avkoppling.

Master sovrummet upptar hela översta våningen, med ett charmigt sluttande tak, walk-in garderob och direkt tillgång till två rymliga terrasser.

Den södra terrassen, den största på fastigheten, är delvis täckt av en trä pergola och erbjuder en idyllisk plats för avkoppling, mat och matlagning. Utrustad med ett utomhuskök, inklusive en traditionell tegelpizzaugn, inbjuder detta utrymme invånarna att njuta av Medelhavets livsstil i absolut komfort.

Ta första steget och kontakta oss idag!

Kontakt

säljansvarig

Fredrik Almer

+34625110372
fredrik.almer@serneholtestate.com
Språk: svenska, engelska

    Fakta

    • Privat terass
    • Vardagsrum
    • Bekvämligheter nära
    • Luftkonditionering
    • Balkong
    • Close to Port
    • Delvis havsutsikt
    • Fullt utrustat kök
    • Inbyggda garderober
    • Bergsutsikt
    • Matrum
    • Close to Sea beach

      Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank



      Månadskostnad för lånet*

      € / månad

      * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

      Kontantinsats

      Begärt pris:

      Lån: