Back to description

Villa
San Pedro Playa, San Pedro de Alcántara

Alla bilder
ref: 361-09073P

Villa
San Pedro Playa, San Pedro de Alcántara

4.400.000
5 Sovrum
5 Badrum
Area: 444 m²
Pool
Terrass: 270 m²
Tomt: 836 m²

Om fastigheten

Villa Alba erbjuder en noggrant designad fristad i det eftertraktade Cortijo Blanco-området. Denna toppmoderna villa kombinerar komfort och sofistikering, vilket ger en livsstil som blandar fritid och tillgänglighet. Det utmärkta läget säkerställer närhet till stranden, affärer och skolor, vilket förbättrar bekvämligheten och exklusiviteten som definierar denna fastighet.

Den arkitektoniska briljansen i Villa Alba har mycket att tacka den hyllade AMES Arquitectos. Denna extraordinära villa erbjuder fem sovrum och sju badrum, inklusive fem en-suites, fördelade på tre våningar. Spänner över en total byggnadsyta på 714m2, med ett innerutrymme på 444m2, prioriterar varje aspekt av designen funktionalitet och estetik. Den moderna men ändå själfulla interiören har stora keramiska kakelgolv och eleganta stenklädda väggar, vilket skapar en sömlös sammansmältning mellan inomhus- och utomhusutrymmen. Införandet av toppklassiga Gaggenau-apparater understryker villans blandning av användbarhet och stil.

När du går in i villan, öppnar den stora entrén på bottenvåningen in i ett expansivt vardagsrum, matsal och kök med öppen planlösning. Detta utrymme sträcker sig naturligt till det fängslande poolområdet och generösa terrasser på totalt 270m2, perfekt för dem som uppskattar att leva utomhus. Ett sovrum med eget badrum på denna nivå erbjuder avskildhet för gäster eller familjemedlemmar. På första våningen finns ytterligare tre sovrum med eget badrum, som var och en har tillgång till sina egna terrasser och erbjuder personliga tillflyktsorter för avkoppling.

Den nedre våningen av Villa Alba är designad som ett riktigt underhållningscentrum. Den har ett andra vardagsrum, ett gym, en biograf och en robust bar med ett fullt utrustat kök. I den här källaren finns också ett spelområde och det femte sovrummet med eget badrum, som utan ansträngning blandar fritids- och vardagsrumsutrymmen.

Villa Albas utomhusområden är lika imponerande. Den uppvärmda poolen med ett genomskinligt integrerat lock är omgivet av lummiga terrasser. Dessa utrymmen främjar en privat tillflyktsort, perfekt för avkoppling eller för minnesvärda sammankomster. Dessutom erbjuder den rymliga takterrassen, komplett med jacuzzi, en lyxig tillflyktsort med utsikt över poolen.

Villa Alba ligger i urbaniseringen Cortijo Blanco Beach och har ett utmärkt läge. Den fridfulla men livfulla miljön är idealisk för familjer och individer som söker en lugn livsstil med bekvämligheterna med stadens bekvämligheter bara en kort promenad bort.

Cortijo Blanco, i San Pedro de Alcántara-området i Marbella, erbjuder invånarna en balanserad livsstil som sömlöst kombinerar lugn och bekvämlighet. Området erbjuder olika bekvämligheter och attraktioner, vilket förbättrar boendeupplevelsen.

Cortijo Blanco Beach är känd för sin rena sand och sin lugna atmosfär, vilket gör den till en utmärkt plats för familjer och de som vill undvika de livligare stränderna närmare Marbellas centrum. Real Club Padel Marbella och Centro Deportivo Municipal tillgodoser sportentusiaster med förstklassiga faciliteter. Dessa platser erbjuder paddeltennisbanor, simbassänger och olika träningslektioner och program för alla åldrar.

Matställena i Cortijo Blanco är mångsidiga och av hög kvalitet. Nuevo Reino, en välrenommerad strandrestaurang, erbjuder medelhavsmat med fokus på färsk fisk och skaldjur. Alabardero Beach Club erbjuder traditionella spanska rätter och fantastisk havsutsikt, perfekt för en avkopplande måltid. Till frukost och brunch erbjuder Le BOX Marbella en trendig atmosfär med både lokala och internationella menyalternativ.

Shopping är bekvämt med det närliggande Centro Comercial La Colonia i San Pedro de Alcántara. Detta köpcentrum har en mängd olika butiker, inklusive modebutiker, livsmedelsbutiker och specialbutiker, vilket gör det enkelt att tillgodose alla shoppingbehov.

Föräldrar kommer att uppskatta närheten till välrenommerade skolor som Laude San Pedro International College, som följer den brittiska läroplanen och vänder sig till en mångkulturell studentkår från förskola till sjätte klass, och Colegio Internacional de Marbella (CIM), en tvåspråkig internationell skola som erbjuder både spanska och brittiska utbildningsprogram.

Transport och anslutningsmöjligheter i Cortijo Blanco är utmärkta. Området drar nytta av välbetjänade lokala busslinjer, såsom L79 och L80, som förbinder invånarna till närliggande områden, inklusive San Pedro de Alcántara, Puerto Banús och Marbellas centrum. Dessutom är området fotgängarvänligt, med flera stigar som leder till stranden och andra närliggande stadsdelar.

För friluftsentusiaster är Parque de Los Tres Jardines ett stort grönområde i närheten som erbjuder olika trädgårdsstilar, lekplatser och öppna ytor perfekta för fritids- och familjeaktiviteter. Känslan av gemenskap i Cortijo Blanco är stark, kännetecknad av sin lugna och vänliga atmosfär. Området är populärt bland utlänningar som söker ett lugnt bostadsområde med enkel tillgång till både naturliga och urbana bekvämligheter. Säkerhet är en prioritet, med regelbundna patruller som säkerställer invånarnas välbefinnande.

Fastighetsmarknaden i Cortijo Blanco är attraktiv, med en blandning av traditionella villor i andalusisk stil och moderna lägenheter. Många fastigheter inkluderar privata trädgårdar och pooler, vilket bidrar till områdets attraktivitet.

Villa Alba fångar essensen av lyxigt boende. Denna uppskattade villa är inte bara en bostad utan ett uttryck för arkitektonisk förträfflighet och raffinerat boende, som tillgodoser de mest kräsna smaker. Att kombinera moderna bekvämligheter och bekväma boendeytor med ett strategiskt läge gör Villa Alba till en eftertraktad adress i Marbellas fastighetslandskap. Den här fastigheten stod färdig 2024 och inbjuder dig att omfamna ett liv av lyx och lugn i en vackert designad miljö.

Kontakt

säljansvarig

Johan Kervall

+46 70 333 0579
Johan@serneholtestate.com
Språk: svenska, danska, norska, engelska, spanska

    Fakta

    • Privat terass
    • Close to Shops
    • Close to Town
    • Close to Port
    • Close to Schools
    • Bergsutsikt
    • Under floor heating
    • Täckt terrass
    • Elektriska jalusier
    • Inbyggda garderober
    • Trädgårdsutsikt
    • Poolutsikt
    • Panoramavy
    • Strandsidan
    • Biorum
    • Bekvämligheter nära
    • Transport nära
    • Luftkonditionering
    • Fullt möblerad
    • Fullt utrustat kök

      Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank



      Månadskostnad för lånet*

      € / månad

      * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

      Kontantinsats

      Begärt pris:

      Lån: