Back to description

Villa
Nueva Andalucía, Marbella

Alla bilder
ref: 361-09184P

Villa
Nueva Andalucía, Marbella

3.600.000
6 Sovrum
8 Badrum
Area: 1000 m²
Pool
Terrass: 275 m²
Tomt: 1275 m²

Om fastigheten

Välkommen till detta exceptionella arkitektoniska mästerverk, en prestigefylld villa med klass II-status som står som en symbol för samtida lyx och tidlös design i Marbellas exklusiva Golf Valley. Med ett förstklassigt läge vid den berömda Aloha Golf Course erbjuder denna villa en oöverträffad känsla av lugn och avskildhet, med hisnande, obehindrad utsikt över Medelhavet och det ikoniska La Concha-berget—Marbellas signaturlandmärke. Högt belägen över omgivningarna är villan perfekt avskild, vilket säkerställer att varken grannar eller golfare kan se in på fastigheten, trädgården eller poolen, vilket skapar en idealisk tillflyktsort av lugn och avskildhet. Dess extraordinära läge har till och med gjort det till en favoritplats för filminspelningar och högklassiga kommersiella fotograferingar.

Belägen vid foten av nationalparken, omgiven av den frodiga tallskogen och med utsikt över La Concha-berget, ger villan illusionen av att vara undangömd i en fridfull landsbygdsmiljö. Men det är bara en kort 4-kilometers bilresa från glamouren och spänningen i Puerto Banús Yacht Harbor och dess fantastiska stränder. Med flera vägar som leder till Golden Mile, Marbella Town Centre och olika andra orörda kustplatser, har denna villa ett oslagbart läge. Enkel tillgång till större vägar och motorvägar säkerställer en bekväm 45-minuters bilresa till Malaga flygplats, medan den lokala helikopterplattan bara är två minuter bort för dem som söker snabba flygresor.

För naturälskare och träningsentusiaster erbjuder villan direkt tillgång till natursköna jogging-, gång- och cykelvägar som slingrar sig genom Aloha Valley, passerar genom nationalparken och går runt Aloha Golf Clubhouse innan de återvänder till villan—en cirka 3-4 kilometers rundtur som ger fantastisk natur- och golfbanutsikt.

Interiöra höjdpunkter: Byggd utan att förbise någon detalj, har denna villa de finaste materialen, armaturerna och inredningen genomgående. Designad för att imponera på den mest kräsna köparen, har interiören höga katedralstak, slående samtida arkitektur och fantastisk konst. Naturligt ljus fyller varje hörn under dagen, medan villan på natten är vackert upplyst med atmosfärisk strålkastarbelysning, vilket skapar en magisk stämning.

Huvudnivå:

Vid ankomsten möts gästerna av en fästningsliknande entré, med en dramatisk glasbro som leder till imponerande entrédörrar och en slående, högglaserad hall.
Två lyxiga lounger, vardera med stora öppna spisar och flyglar, erbjuder fantastisk utsikt över bergen och havet, med direkt tillgång till stora terrasser.
En bekvämt placerad gästtoalett betjänar besökarnas behov.
Det eleganta matsalen öppnar också upp mot terrasserna och erbjuder den perfekta miljön för al fresco-måltider medan du njuter av panoramautsikt.
Det gourmetkök, tillverkat av Porcelanosa, är en kocks dröm, med granitbänkskivor, granitgolv och en full uppsättning Gaggenau-apparater. Det erbjuder enkel tillgång till utomhusmatsalar, vilket gör underhållning till en enkelhet.
Den inre hallen leder till den överdådiga master bedroom-sviten, som öppnar direkt mot terrasserna. Sviten inkluderar ett masterbadrum med egen terrassåtkomst, vilket blandar inomhus- och utomhusliv.
Ett andra sovrum, också med terrassåtkomst, har ett angränsande badrum.
En arkitektoniskt slående trappa designad av David Marshall leder upp till ett stiligt studio/kontorsutrymme.
Nedre nivå:

Två ytterligare tematiska sovrumssviter, vardera med rymliga en-suite badrum, erbjuder ultimat komfort och avskildhet.
En stor gästlägenhet har ett fullt utrustat kök, ett generöst vardagsrum och ett en-suite badrum, med separat tillgång till spa och pool för extra bekvämlighet.
En unik glasväggad sovrumssvit, komplett med ett hydroterapispa-bad, toalett och dusch, skapar en lyxig och intim atmosfär.
Ett professionellt biografrum erbjuder den ultimata hemmaunderhållningsupplevelsen.
Ett fullt utrustat gym tillgodoser träningsentusiaster som vill upprätthålla sin träningsrutin med stil.
En vinkällare erbjuder det perfekta utrymmet för vinkännare att lagra och visa upp sin samling.
Ytterligare bekvämligheter inkluderar en rymlig hall, en gästtoalett, en tvättstuga och omfattande garage för flera fordon.
Marmorgolv är lagda genom hela villan, med granitgolv i köket, kompletterat med framstående arkitektoniska inslag av David Marshall och avancerade säkerhetssystem för att säkerställa sinnesro.
Exteriöra funktioner: Villans exteriör är lika imponerande, med omslutande skifferbelagda terrasser som erbjuder stora utomhuslivsutrymmen. Ett stort utomhusmatsområde är idealiskt för att underhålla gäster, medan den fantastiska infinitypoolen, komplett med kraftöverdrag, belysning och uppvärmning, fungerar som fokuspunkt för utomhusutrymmet. För ultimat avkoppling erbjuder ett toppmodernt High Life sexpersoners bubbelbad direkt utsikt över golfbanan till Medelhavet och La Concha-berget.

Intill poolen erbjuder en fullt utrustad bar och grillplats den perfekta miljön för utomhusunderhållning, komplett med omfattande täckta sittplatser. Villan är fullt luftkonditionerad och har många bekvämligheter designade för maximal komfort.

Med sex rymliga sovrum och åtta badrum har villan noggrant designats för att säkerställa största möjliga avskildhet för varje boende. Separationen av varje sovrum garanterar lugn och ro, även när villan är fullbelagd.

Denna anmärkningsvärda bostad är inte bara ett hem—det är en fristad av lyx, avskildhet och arkitektonisk briljans. Erbjuder en oöverträffad boendeupplevelse, det är en av de mest exklusiva och eftertraktade fastigheterna i Marbellas prestigefyllda Golf Valley.

Kontakt

säljansvarig

Anton Andersson

+34 653 869 274
anton@serneholtestate.com
Språk: svenska, engelska

    Fakta

    • Close to Shops
    • Close to Town
    • Close to Port
    • Close to Schools
    • Havsutsikt
    • Bergsutsikt
    • Golfvy
    • Kontorsrum
    • Tvättstuga
    • Täckt terrass
    • Biorum
    • Bekvämligheter nära
    • Transport nära
    • Luftkonditionering
    • Vinkällare
    • Tvättstuga
    • Eldstad
    • Close to Sea beach
    • Nära golfbanor
    • Öppen terrass

      Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank



      Månadskostnad för lånet*

      € / månad

      * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

      Kontantinsats

      Begärt pris:

      Lån: