Back to description

Lägenhet
Monte Halcones, Benahavís

Alla bilder
ref: 361-08024P

Lägenhet
Monte Halcones, Benahavís

930.000
3 Sovrum
3 Badrum
Area: 199 m²
Pool
Terrass: 20 m²

Om fastigheten

Ljus och rymlig lyxig Monte Halcones lägenhet med 3 sovrum.
Detta vackra hem med utsikt över Marbellas kust är en hörnenhet som garanterar mycket avskildhet och lugn. Beläget i det mycket eftertraktade området Monte Halcones, är detta en utmärkt lösning för alla som letar efter ett nyckelfärdigt Marbella-hem som drar nytta av bekvämlighet, samtidigt som det ger en riktigt härlig plats att bo på.
Denna lägenhet i Benahavis ligger i det prestigefyllda komplexet El Real de Monte Halcones. Dessa lägenheter byggdes 2005 och designades med högt i tak och generositet. Denna fastighet med 3 sovrum i Monte Halcones har ett högt läge med sydvästlig orientering med utsikt över kusten nedanför. Med säker underjordisk parkering är bekvämlighet nyckeln, med en hiss som stiger upp för att öppna precis utanför ytterdörren. När man går in i det här hemmet slås man omedelbart av elegansen och komforten i denna lägenhet med 3 sovrum. Vackra polerade marmorgolv ger en överdådig bas som de eleganta möblerna sitter på. Till vänster om ytterdörren ligger köket, med gott om bänkskivor i granit och flera träskåp, vilket gör det perfekt för ren och snygg matlagning.
Härifrån leder vardagsrummet och matsalen i öppen planlösning till terrassen utanför. Matsalen har ett bord med 6 stolar och en härlig skänk. Alla möbler är lämpliga för denna rymliga lägenhet. En fullt fungerande öppen spis ger den där extra komforten och elegansen samt ger fantastiska alternativ för mysiga vinterkvällar.
Från vardagsrummet leder en hall till sovrummet. Till vänster och till höger om korridoren finns ljusa sovrum, vart och ett med eget badrum, och alla erbjuder gott om avskildhet. Fortsätt till slutet av hallen och det stora sovrummet nås. Vackert rymlig, underbart lysande och utmärkt möblerad, med en stor och bekväm dubbelsäng, bäddad med helt nya högkvalitativa bomullslakan…… redo för sina nya ägare att lägga sig ner och njuta av sin första natt i sitt nya hem.
Den lyxiga lägenheten Benahavis har noggrant uppdaterats och inretts för att säkerställa att den generösa interiören är ljus och klassisk, vilket ger en perfekt duk för den nya ägaren. Beläget i det prestigefyllda komplexet El Real de Monte Halcones, byggt på svagt sluttande kullar, ger detta underbara hem enkel tillgång till Marbella, samtidigt som det säkerställer en lugn atmosfär i omgivningen. Lägenheten med 3 sovrum är möblerad och klar för nyckel, och inkluderar helt nya högkvalitativa lyxiga sängkläder i egyptisk bomull på alla sängar och mjuka bomullshanddukar i badrummen.
Redo för dig att njuta!

Kontakt

säljansvarig

Filippa Grundstedt

+34 651 01 56 83
filippa@serneholtestate.com
Språk: svenska│engelska

  Fakta

  • Privat terass
  • Bekvämligheter nära
  • Luftkonditionering
  • Täckt terrass
  • Möblering
  • Fullt utrustat kök
  • Inbyggda garderober
  • Inhägnat bostadsområde
  • Utmärkt skick
  • Nära golfbanor

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: