Back to description

Lägenhet
Marbella Este, Marbella

Alla bilder
ref: 361-07426P

Lägenhet
Marbella Este, Marbella

518.500
2 Sovrum
3 Badrum
Area: 110 m²
Pool

Om fastigheten

Lägenheten ligger på ett plan och består av 2 sovrum, ett vardagsrum, ett kök, 2 badrum och en rymlig terrass på 20 m2.
Matsalen är uppdelad i 3 rum, i rum nummer ett finns vardagsrummet möblerat med schäslongsoffa, soffbord och ledad smart-TV; I rum nummer två finns matsalen med ett bord för 4 personer och det tredje rummet är det perfekta stället att koppla av eller ta ett glas vin i de två fåtöljerna och det låga bordet som har tillhandahållits för detta ändamål. I anslutning till vardagsrummet finns ett rum utformat som arbetsområde med sitt skrivbord och stol.
Köket är fullt utrustat med de bästa vitvarorna, kylskåp, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare, etc. och utrustat med alla nödvändiga redskap för den dagliga gästen, porslin, bestick, glas och köksutrustning.
De två sovrummen har designats med stor detaljrikedom för våra kunders välbefinnande, de två rummen har försetts med dubbelsängar, sidobord, lampor och en hylla för att stödja resväskor, förutom att de har rymliga inbyggda garderober. Huvudrummet har eget badrum med duschkabin och regndusch, dubbla handfat och bekvämligheter. Det andra badrummet har designats med en duschkabin och dubbla handfat.
Den stora terrassen med utsikt över trädgården har sitt relaxrum och matsal utomhus. Lägenheten har luftkonditionering, värme, WIFI och en parkeringsplats.

Kontakt

säljansvarig

Filippa Grundstedt

+34 651 01 56 83
filippa@serneholtestate.com
Språk: svenska│engelska

  Fakta

  • Takvärmesystem
  • Gatuvy
  • Luftkonditionering
  • Täckt terrass
  • Fullt möblerad
  • Landsvy
  • Trädgårdsutsikt
  • Poolutsikt

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: