Back to description

Takvåning
El Higueron, Fuengirola

Alla bilder
ref: 361-07596P

Takvåning
El Higueron, Fuengirola

998.000
3 Sovrum
2 Badrum
Area: 266 m²
Pool
Terrass: 150 m²

Om fastigheten

Med hisnande panoramautsikt över havet och bergen erbjuder denna takvåning den perfekta kombinationen av lyx och bekvämlighet, vilket gör den till en idealisk bostad både för permanent boende och oförglömliga semestrar.

Detta moderna hem är utformat för att maximera det naturliga ljuset och skapa en visuellt fantastisk upplevelse som övergår från ett rum till ett annat. Den sömlösa anslutningen mellan vardagsrummet och det öppna köket gör att du kan njuta av havsutsikten samtidigt som du förbereder läckra måltider. Både huvudsovrummet och vardagsrummet öppnar upp till en rymlig solig terrass, som erbjuder mer än tillräckligt med plats för ett matbord och en bekväm soffgrupp.

Från ena sidan av terrassen har du tillgång till den spektakulära takterrassen. Här kan du njuta av panoramautsikten, sola, grilla och koppla av i den finska bastun. På kvällarna skapar stadens ljus tillsammans med den stjärnklara himlen en magisk atmosfär som kan avnjutas medan du slappnar av i jacuzzin.

Fastigheten inkluderar två parkeringsplatser och ett förråd i det underjordiska garaget. Beläget i ett inhägnat komplex med säkerhet, har det två utomhuspooler, ett gym, ett spa och en social klubb. Intill Higueron Resort ger det tillgång till ett brett utbud av sportaktiviteter. Resorten har Hilton Hotel som sitt centrum, med en imponerande takpoolbar, olika restauranger och butiker.

Bara 10 minuters promenad bort hittar du den vackra sandstranden och Carvajal tågstation, vilket ger enkel tillgång till flygplatsen och den charmiga staden Malaga. Denna egendom erbjuder en exklusiv livsstil och exceptionella bekvämligheter i en verkligt privilegierad miljö.

Kontakt

säljansvarig

Johan Thorsell

+34 656 593 141
johan.thorsell@serneholtestate.com
Språk: svenska│engelska

  Fakta

  • Utsikt mot marina
  • Panoramavy

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: