Back to description

Villa
Benahavís

Alla bilder
ref: 361-06499P

Villa
Benahavís

6.750.000
5 Sovrum
5 Badrum
Area: 574 m²
Pool
Terrass: 241 m²
Tomt: 4188 m²

Om fastigheten

Presentera en toppmodern lyxvilla inbäddad på en avskild och fridfull tomt, som erbjuder hisnande golf och delvis skymd havsutsikt. Denna fastighet som vetter mot sydost ligger graciöst uppe på klipporna och erbjuder fantastiska vyer över den första fairwayen på Marbella Club Golf Resort.
Marbella Club, känd för sin aristokratiska tjusning och oöverträffade lyx, står som ett emblem för överflöd på Costa Del Sol, med uppskattade anläggningar som Marbella Club, Puente Romano och The Lodge i Sierra Nevada som faller under sitt uppskattade varumärke. Marbella Club Golf Resort, en gated oas inbäddad i bergen i Benahavis, erbjuder en privat tillflyktsort med exklusiva bekvämligheter, inklusive en 18-håls golfbana och ett prestigefyllt ridcenter som är värd för det spanska mästerskapet i hoppning.
Denna exceptionella villa är bekvämt belägen inom gångavstånd till klubbhuset och har noggrant byggts till högsta standard, med banbrytande hållbara funktioner.
Villan har en utsökt layout, med 5 sovrum med eget badrum som kan hänga över golfbanan, vilket skapar en förtrollande känsla av att sväva i luften. De vidsträckta vardagsrumsdelen med öppen planlösning, toppmoderna kök och badrum, tillsammans med en infinitypool, invändiga vattenkaskader och en iögonfallande öppen spis utomhus, bidrar alla till en atmosfär av raffinerad lyx.
Villan har också en biograf och ett gym, och den nedre våningen med en separat ingång erbjuder ytterligare mångsidighet. De omgivande anlagda trädgårdarna förstärker charmen med denna extraordinära fastighet ytterligare.
För den kräsna köparen väntar möjligheten att skräddarsy villan efter deras personliga preferenser, vilket säkerställer en verkligt skräddarsydd boendeupplevelse.

Kontakt

säljansvarig

Johan Kervall

+46 70 333 0579
Johan@serneholtestate.com
Språk: svenska, danska, norska, engelska, spanska

  Fakta

  • Golfläge
  • Fullt möblerad
  • Havsutsikt
  • Inhägnat bostadsområde
  • Utmärkt skick
  • Golfvy
  • Security service24h
  • Nära golfbanor
  • Panoramavy

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: