Back to description

Villa
Fuengirola

Alla bilder
ref: 361-07583P

Villa
Fuengirola

795.000
3 Sovrum
2 Badrum
Area: 134 m²
Pool
Terrass: 46 m²
Tomt: 413 m²

Om fastigheten

Denna exklusiva nybyggda villa, belägen i Torreblanca del Sol, erbjuder en unik bostadsupplevelse inom gångavstånd till stranden. Designad med noggrann uppmärksamhet på detaljer och byggd med högkvalitativa material, utstrålar fastigheten modernitet och elegans.

Vid ingången möts du av ett rymligt och vackert öppet kök, utrustat med apparater från det prestigefyllda varumärket Miele och armaturer från Grohe. Från köket har du direkt tillgång till en stor terrass, perfekt för att bjuda in till middagar för många gäster och en utomhus sittgrupp. Den smarta layouten ser till att allt är inom räckhåll och skapar en mysig och funktionell atmosfär.

Villan består av tre sovrum och två badrum, alla noggrant utformade för att erbjuda komfort och stil. Golvvärme i hela huset ger en känsla av värme, medan den extra isoleringen i ytterväggarna överträffar konventionella standarder.

Utomhusområdet har en plan tomt med en imponerande pool, kompletterad med ett vattenmjukningssystem för överlägsen vattenkvalitet. Ingången till fastigheten, som nås genom en elektrisk garageport, leder till en generös parkeringsplats för flera fordon.

Villan integrerar avancerad teknik med ett Knx-system som möjliggör full kontroll över gardiner, luftkonditionering, temperatur, trädgårdsbevattningssystem och solpaneler. Dessutom har ytterligare funktioner installerats, som en Grohe varmvattenkran för ökad bekvämlighet och ett vinskåp.

Denna egendom är verkligen unik och måste ses för att fullt ut uppskatta dess prakt. Upplev modern lyx i denna villa som erbjuder en oöverträffad livsstil.

Kontakt

säljansvarig

Marcela Amado

+34656405275
marcela@serneholtestate.com
Språk: spanska, engelska

  Fakta

  • Havsutsikt
  • Omöblerat
  • Helt nytt
  • Utmärkt skick
  • Utsikt mot marina
  • Trädgårdsutsikt
  • Poolutsikt

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: