Monòver

165 000

Genomsnittligt pris i Monòver: 165.000 €
4
2
282 m²
60000 m²

Vi erbjuder denna gamla villa i spansk stil byggd 1800 och ligger på en privat tomt omgiven av vackra tallskogar, kullar och vingårdar med välkända Bodegor.

Fastigheten behöver lite kärlek och vård samt någon som vill investera i landsbygden nära Monovar. Om du vill kan du skapa en ny affärsverksamhet som en rekreationsanläggning, retreatområde, gård etc. eller bara behålla det som din egen oas. Det finns 60 000 kvm mark med mandel-, tall- och olivträd.

Fastigheten har 282 inbyggda kvm och är fördelad på två våningar. På bottenvåningen har du ett av vardagsrummen med en stor öppenspis, separat kök, ett sovrum och ett badrum samt ett förråd. På första våningen hittar vi ett annat vardagsrum som kan ändras i ett extra sovrum, ytterligare två sovrum och ett komplett badrum med badkar.

De omgivande områdena präglas av karisma från olika kulturer som har befolkat det under åren. Iberier, romare, araber och kristna … Staden Monóvar, nära platsen är förbi, nutid och allt som kommer att njuta av. De milda vintrarna och de varma temperaturerna under sommaren bidrar till att detta område har ett attraktivt klimat under hela året. Mycket trevliga Bodegor ligger nära fastigheten och du behöver bara en kort bilresa för att nå stormarknader, restauranger eller kaféer.

Pris 165 000 Euro (+ skatter)

Kontakta Serneholt Estate för mer information!

Villa
Ref: 361-01379P

Vill du veta mer?

  Loading...

   Beräknad lånekostnad

   € / månad*

   *Driftkostnader tillkommer

   Din ålder:

   Specificera din ålder. Amortering beräknas över 30 år eller antalet återstående år till din 70-årsdag.   Beräkna amortering

   Pris:

   Handpenning (min 20 %):

   Ränta:

   Fakta

   • Mounta In Side
   • Nära till staden
   • Fully Fitted Kitchen
   • Country View
   • Mountain View
   • Garden View
   0
   Din mäklare för denna bostad

   Gustav Keding

   +34 640 138 847 gustav@serneholtestate.com
   Svenska / Engelska
    Fler filterVisa BostadFiltrera sökning
   • Nollställ