3
3
386 m²

För dig som önskar lite lugn och ro och inte vill bo mitt i ett turistområde. Här kan man njuta av trädgård och härliga promenadstråk, omgiven av berg och grönska i alla väderstreck.

Tomten börjar med en grönskande framsida och en fin gräsmatta, som håller sig levande med hjälp av ett sprinklersystem. Här finns också en carport och uteförråd.

Det ståtliga huset med sin gigantiska veranda får dig att tänka på den amerikanska södern. Här kan du sitta under markiserna med ett glas sangria och njut av fågelkvitter och magisk utsikt över bergen.

När du kommer in i huset välkomnas du in i en stor hall. Ett väl tilltaget sovrum och badrum med handmålat fönster direkt till vänster och ett rymligt fristående fullt utrustat kök till höger.

Längre in i huset finns ytterligare ett stort gästrum, mastersovrum med stort en-suite badrum, innehållande badkar, massagedusch och två handfat. Rymligt vardags/sällskapsrum med plats för både matsalsbord och soffgrupp. Fjärrstyrd öppen gasspis i granit. Utgång till uterum med ytterligare fullt utrustat kök.

Härifrån tar du dig ut till en upphöjd terrass och några trappsteg ner till den härliga saltvattenpoolen, barbecue och en jacuzzi under tak med badutsikt över bergen.

Här finner du också garaget, som idag används som hobbyrum, gym och förråd. Här finns också ett badrum och en bastu. Du kan också nå garaget via en trappa från köket.

Från hallen tar en majestätisk trappa i granit dig upp till ovanvåningen. En helt öppen och ljus våning, som idag används som tv-rum/gym, med fantastisk utsikt över omgivningarna. Här finns också en toalett.

Flera inbyggda garderober i varje sovrum, AC i flera rum, centralvärme med olja, satellit internet/TV, fiber installeras i området just nu. Elektriska portar och videosystem. Alarm med kamera. Egenbyggt musiksystem för tillgång i hela huset. Automatbevattning. Samtliga fönster har myggnät och är vackert inramade i marmor. Reverse osmosis vattensystem med kyla är inkopplat i hela huset vilket gör vattnet både mjukare, renare och alltid kallt.

Säljes delvis möblerat, kan diskuteras.

På andra sidan gatan finns ett sportcenter med pooler, padelbanor, tennis och en trevlig restaurang. På några minuter i bil nås det nyöppnade köpcentrat Ociopia, där det finns en mycket fräsch Mercadona, butiker och restauranger.

Kör runt berget och du är i Orihuela på 10 minuter eller välj cykelvägen. I Orihuela finns buss/tågstation. Bussen tar dig till Torrevieja och tåget till Alicante och Murcia. Det byggs också en fast station för Madridtåget. 3 minuters promenad till bensinstation, där du kan handla frukostbullar. Den härliga Guardamarstranden når du på 20 minuter med bil. IKEA Murcia 15 minuter.

Villa
Ref: R4064410

Vill du veta mer?


  Kontakta oss

  Loading...

   Beräknad lånekostnad

   € / månad*

   *Driftkostnader tillkommer

   Vi samarbetar med Hypido. De hjälper till med lån i Spanien upp till 70%.

   • Förhandsbesked inom 24 timmar
   • Direktkontakt med Spansk bank
   • Ingen dokumentation krävs   Beräkna amortering

   Din ålder:

   Pris:

   Handpenning (min 20 %):

   Ränta:

   Kontakta oss för exakt position

   15
    Fler filterVisa BostadFiltrera sökning
   • Nollställ

   Vanliga sökningar

   Orihuela Costa Villor | Lägenheter Fuengirola Villor | Lägenheter Mijas Villor | Lägenheter Marbella Villor | Lägenheter Nueva Andalucia Villor | Lägenheter Puerto Banus Villor | Lägenheter Estepona Villor | Lägenheter El Paraiso Villor | Lägenheter Manilva Villor | Lägenheter La Duquesa Villor | Lägenheter