Back to description

Villa
Marbella Este, Marbella

All images
ref: 361-05386P

Villa
Marbella Este, Marbella

1.595.000
3 Sovrum
3 Badrum
Area: 440 m²
Pool
Terrass: 120 m²
Tomt: 840 m²

Om fastigheten

En fantastisk, väl utformad och presenterad fristående villa i Rio Real, Marbella
Villan ligger i den lugna urbaniseringen Lomas del Pozuelo i Rio Real-området, nära eleganta "strandklubbar" och en av de bästa golfbanorna på Costa del Sol. fem minuters bilresa från staden eller stranden och 35 minuter från flygplatsen.
Beläget i en förhöjd position i förhållande till resten av grannskapet med en vacker, anlagd trädgård till framsidan samt en uppfart för parkering.
Villan byggdes med grön energi i åtanke och är supereffektiv tack vare en solpanel och lagring batteri installation.
Boendet är över tre nivåer, med levande, matsal och öppen plan kök på bottenvåningen, har vardagsrummet en full vägg av fönster som öppnar ut på en stor terrass med grillområdet, en annan härlig funktion är den centrala eldstaden som ger en omgivande glöd till både levande och matplatser.
Första våningen ger en mastersvit med superstor promenad i omklädningsrum samt ett badrum, rummet leder ut på en terrass där vi kan njuta av panoramautsikt över havet och La Concha. Det finns två ytterligare gäst sovrum på denna nivå som delar ett familje badrum.

De stora poolplattor är speciella poolplattor från spanska företaget (Serena mix), dessa plattor ger inte bara poolen utan också hela trädgården en mycket exklusiv look, utseendet du förväntar dig av en villa i denna priskategori. Simbassängen har också ett duschområde.
Det tyska köket är utrustat med en Smeg ugn och Smeg amerikansk kylskåp / frys, diskmaskin av Siemens som är ansluten via app för kontroll.
Köket har en (natursten) svart granit counter topp med extra bar område för 2 barstolar. Alla Smeg-apparater är svarta och harmoniserar med den svarta bänkskivan och det vita köket.
Integrerad Led Lighting-remsa med controller ovanför counter top för atmosfärsbelysning.
Källan har en 100m2 total, där ett tvättområde skapas och det tekniska rummet, området kan vidareutvecklas till ett spel eller biorum eller ett extra sovrum om det behövs.
Sammantaget är detta en förnuftigt prissatt villa i ett attraktivt läge med en traditionell layout, superenergieffektiv och med enkel tillgång till bekvämligheter, vår personliga åsikt är att detta är en stor värde villa, fantastiskt och noggrant presenteras överallt.

Kontakt

säljansvarig

Nikol Edvarin

+34 695 044 856
nikol@serneholtestate.com
Språk: svenska│ryska│engelska

   Lånekalkylator: Beräkna månadskostnaden för ett hypotekslån från en spansk bank   Månadskostnad för lånet*

   € / månad

   * Skatt, rättegångskostnader och remortgage tillkommer

   Kontantinsats

   Begärt pris:

   Lån: